Pagarināsim dāvanu karšu izmantošanas termiņu

18.03.2020

Dāvanu kartes termiņš

 

Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtas situāciju, vēlamies nākt pretī mūsu klientiem, kas ir uzticējušies un dāvanas saviem tuvajiem iegādājušies FromMe.

 

Labi apzināmies, ka laikā, kad visiem ir ieteikts pēc iespējas samazināt saskarsmi ar citiem cilvēkiem un vislabākais variants ir vispār norobežoties, dažādu dāvanu izmantošana ir apgrūtināta. Tāpēc visiem, kam neizdosies izmantot savas dāvanas, pagarināsim to izmantošanas termiņu.

 

Cik garš būs termiņa pagarinājums

Latvijā ārkārtas stāvoklis ir noteikts no 2020.gada 14.marta līdz 14.aprīlim. Skaidrs, ka pēc 14. aprīļa koronavīruss vēl nebūs pazudis, un būs jāturpina būt piesardzīgiem. Tāpēc laiks, kurā visiem pagarināsim dāvanu karšu izmantošanas termiņu, būs garāks par valstī noteikto ārkārtas stāvokli.

 

Visiem, kuriem FromMe.lv iegādātās dāvanu kartes termiņš beidzas periodā no 2020. gada 14. marta līdz 2020. gada 31. maijam, būs iespēja pagarināt tās izmantošanas termiņu līdz vasaras beigām, kas ir līdz 2020. gada 31. augustam.

 

Standarta dāvanu karšu izmantošanas termiņš ir 12 mēneši.

 

Kas jādara, lai pagarinātu kartes izmantošanas termiņu

Dāvanu kartes termiņu pagarināsim dāvanu kartēm, kuru turētāji dāvanu kartes derīguma termiņa laikā vai nedēļu pēc tās termiņa beigām atsūtīs mums e-pastu ar lūgumu pagarināt dāvanu kartes izmantošanas termiņu.

 

E-pastu lūdzam sūtīt uz [email protected] tajā pieminot dāvanu kartes numuru (9cipari) un PIN (5cipari).

 

Piedāvājam arī dāvanu kartes apmaiņu

Kā jau tas ir visu laiku, piedāvājam bez maksas apmainīt FromMe iegādātās dāvanu kartes pret jebkuru citu mūsu piedāvājumu par atbilstošu summu.

 

Piemēram, kādu SPA vai izklaides piedāvājumu varat apmainīt pret universālo FromMe karti, kuru iespējams izmantot pie 50 populārākajiem FromMe partneriem.

 

FromMe piedāvā drošākās dāvanas

Atgādinām, ka FromMe piedāvā visdrošāko gaviļnieku sveikšanas risnājumu šajā laikā, kad visiem tiek ieteikts distancēties. Tas tāpēc, ka FromMe dāvanu kartes ir iespējams iegādāties internetā, nosūtīt un saņemt e-pastā, bet izmantot dažādos interneta veikalos, kas pirkumus piegādā mājās vai uz tuvāko pakomātu. 

 

Dāvanu kartes nosūtam arī izdrukātā veidā, izmantojot pakomātu servisu, kas ir droši, lai neinficētos ar koronavīrusu. Tādā veidā tiks ievēroti ieteikumi, kā izvairīties no koronavīrusa. Uzzini par citām dāvanu karšu piegādes iespējām Dāvanu karšu piegāde.

Dāvanu kartes dizains

Dāvanu idejas un padomi

Dāvanu karšu etiķete – padomi dāvanu kartes iegādē un pasniegšanā

Šajā rakstā apskatīsim, kas ir galvenie dāvanu karšu etiķetes rādītāji, kā arī ...

Lasīt tālāk

Kādas ir populārākās dāvanas Ziemassvētkos?

Šobrīd modē ir dažādu piedzīvojumu un sajūtu dāvināšana. Tas nozīmē, ja šogad esi ...

Lasīt tālāk

Ziemassvētku novēlējumi un dāvanas biznesa partneriem

Dāvanu karte var kalpot par lielisku apsveikuma kartīti svētkos ar pievienoto vērtību. ...

Lasīt tālāk

Lai nodrošinātu vislabāko fromme.lv lietošanas pieredzi, šajā tīmekļa vietnē izmantojam sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Uzzināt vairāk.

Sapratu